top of page

Lofoten Til Hest

Når

Hver dag hele året kl 11 eller et tidspunkt tilpasset din gruppe på forespørsel.

Hvem

Nybegynnere, litt øvede og erfarne, enkeltpersoner og grupper

Pris

Kr 890 per/pers. Min. 2 deltakere og maks 24 deltakere sammen. Ved større grupper kan vi ri i flere omganger og tilby andre aktiviteter for de som ikke rir.

Varighet

1,5 timer

Dette er vår mest populære tur. Dette er en flott naturopplevelse og ridetur som passer for alle, selv de uten rideerfaring. 

Vi rir på den hvite sandstranda gjennom amfiet og gudehovet fra vikingetiden som stedsnavnet Hov mest sannsynlig kommer fra. Vi passerer båtståene for langskip som vikingene som en gang bodde på Hov brukte i sine tokt.  Etter stranda rir vi over et høydedrag og klipper ved havet med flott åpen utsikt mot yttersiden av Gimsøy. Videre rir vi forbi fiskehjeller som brukes i tørrfiskproduksjon og ut til den lille og trivelige fiskehavna Hovsund.

Hvis det er mulig kan vi dele gruppen etter nivå og erfaring, slik at de som vil ri i større tempo og teste tølt kan gjøre det, mens de som ikke ønsker det blir i tempoet de er komfortable med. Vi tilpasser hest og tempo etter rytternes kvalifikasjoner, men dette er ikke en tur for deg som ønsker mye fart og høyt tempo. Turen kan tilpasses familier og grupper som ønsker å gjøre en fin aktivitet sammen.

For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt. 

Vi henter og leverer fra torget i Svolvær og Henningsvær. Kr 450,- pp. Minimum 2 personer. 

BOOK NÅ
hov (1).png
bottom of page